۲۱:۲۰  -  ۱۳۹۸/۰۳/۲۱
۱۹

ماهی قزل آلا، لیمو و زنجبیل

نصر قم | با آرزوی سلامتی برای شما

ماهی قزل آلا، لیمو و زنجبیل


مواد لازم

  • لیموترش
  • سیر
  • نمک
  • فلفل
  • زنجبیل
  • روغن زیتون
  • ماهی

مشخصات

برای
۳ نفر
روش
متوسط

 

آشپزی :

۴ عدد لیمو ترش را پوست کنده همراه ۴ حبه سیر تازه و داخل غذاساز یا هاون بریزید، بانمک و فلفل مخلوط کنید و چند پره زنجبیل هم به آن اضافه کنید.۴ یا ۶ عدد ماهی را با روغن زیتون ورز دهید تا کاملا چرب شوند. ماهی ها را روی فویل بگذاریدو روی آنها از مخلوطی که آماده کرده اید بریزید و فویل را ببندید. این بسته فویلی را حتما از طرف ماهی روی آتش قرار دهید و بعد از پخت مقداری گشنیز خرد شده روی آن بریزید.

منبع: آشپزی

در ادامه بخوانید:  جوجه به سبک کشور مکزیک

نظر دهید

  • پیشنهاد شده

  • نصر قم

    اینستاگرام نصر قم
    اخبار قم
  • آخرین مطالب متن

    آخرین مطالب