۱۲:۲۱  -  ۱۳۹۸/۰۳/۱۶
۶۶

بیف با سس و قارچ

نصر قم | با آرزوی سلامتی برای شما

بیف با سس و قارچ


مواد لازم

  • نیم کیلو گوشت گوساله
  • ۲ عدد پیاز
  • ۲ قاشق کره
  • نیم کیلو قارچ
  • سس ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید
  • شیر
  • فلفل سیاه
  • پودر سیر
  • پودر آویشن
  • نان باگت

مشخصات

برای
۳ نفر
روش
متوسط

 

آشپزی :

نیم کیلو گوشت گوساله را خلالی برش دهید و با ۲ عدد پیاز خلالی و ۲ قاشق کره تفت دهید تا کمی رنگش عوض شود. بعد نیم کیلو قارچ را از وسط دو نیم کنید و به گوشت و پیاز اضافه کنید. برای تهیه سس ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید را در ١٠٠ گرم کره تفت دهید تا  آرد کمی کرم رنگ شود.

بعد یک لیوان شیر را آرام آرام به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد در شیر حل شود و مراقب باشید آرد گلوله نشود. بعد از اینکه سس به غلظت رسید از روی حرارت بردارید. نمک و فلفل سیاه نیمکوب را با پودر سیر و پودر آویشن را به آن اضافه  و همه مواد را با هم مخلوط کنید و به تعداد افراد تقسیم کنید سپس روی فویل بریزید. همچنین روی همه مواد یک برش نان تست یا نان باگت بگذارید و فویل را ببندید. حتما فویل را از سمت بیف روی آتش قرار دهید و ۵ دقیقه آخر برگردانید تا نان هم کمی برشته شود.

در ادامه بخوانید:  سیر به چه کسانی بیشترین سود را می رساند؟

 

منبع: آشپزی

نظر دهید

  • پیشنهاد شده

  • نصر قم

    اینستاگرام نصر قم
    اخبار قم
  • آخرین مطالب متن

    آخرین مطالب